16 septembre 2024

Intestinale permeabiliteit: oorzaken, symptomen, oplossingen, advies – Al het nieuws uit Escharen, Grave, Gassel, Herpen, Overlangel, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp en Zeeland<

Source : https://www.arenalokaal.nl/nieuws/zakelijk/45802/intestinale-permeabiliteit-oorzaken-symptomen-oplossingen-advies

De slechte werking van de darm kan leiden tot invaliderende pathologieën. Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat een gezondheidsprobleem dat u heeft (voedselintoleranties, spijsverteringsproblemen, buikpijn, migraine, mondzweren, gewrichtspijn, vermoeidheid, eczeem, gewichtstoename, stress, enz.) wordt veroorzaakt door een darmpermeabiliteit!

WAT IS DARMPERMEABILITEIT?
Verantwoordelijk voor veel chronische ziekten, een aantal onaangename symptomen en spijsverteringsstoornissen, is de ontregeling van de darmflora helaas gemeengoed geworden. Het is een verandering van het darmslijmvlies als gevolg van externe agressies.

Als het probleem niet snel wordt behandeld, leidt dit tot overbelasting van de lever, chronische ontstekingen, immuundeficiënties, evenals allergieën en meerdere voedselintoleranties.

DE OORZAKEN?
Specialisten proberen met precisie de oorzaken van het lekkende darmsyndroom te bepalen. Microbiële balans, teveel suiker, gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, overmatig alcoholgebruik, voedingstekorten, chronische ontstekingen en stress lijken enkele van de belangrijkste oorzaken te zijn die door de wetenschappelijke gemeenschap naar voren worden gebracht.

FAVORIETE NATUURLIJKE OPLOSSING

Wat zijn de beste voedingssupplementen om de darmpermeabiliteit effectief te bestrijden?

We hebben een voedingssupplement ontdekt dat deze 3 elementen combineert voor snel zichtbare en voelbare resultaten: SanaDigest van SanalysLab.

Voor een optimale efficiëntie is het raadzaam om deze 3 elementen te combineren. Dit is de tijd die nodig is om ten volle te profiteren van het reconstructieve effect van deze natuurlijke behandeling. Let op, dit is geen wondermiddel, maar desalniettemin een zeer effectieve natuurlijke oplossing!
Probiotica zorgen ervoor dat uw goede darmbacteriën de slechte overnemen.Glutamine bouwt de tight junctions van de beschadigde darm weer op (reconstructie van de darmbarrière).Prebiotica diversifiëren de darmflora en compenseren de ontsteking veroorzaakt door verzadigde vetten en bevorderen de spijsvertering.
We raden u aan om deze combinatie 3 maanden te volgen, terwijl u uw levensstijl verbetert. U zult een zeer positieve verandering zien in uw darmen, uw vitaliteit en uw algemeen welzijn.

Focus op
SanalysLab
SanalysLab is een bedrijf dat een reeks voedingssupplementen levert die de algemene gezondheid en immuniteit verbeteren. Moet je het proberen?
Voedingssupplementen van het merk SanalysLab zijn op grote schaal betrokken bij het verbeteren van het microbioom en de spijsvertering, maar niet alleen.

Hier zijn enkele van hun beste voedingssupplementen:
* SanaDigest voor darmgezondheid.
* SanaJoint voor gewrichtsgezondheid.
* SanaLiver voor de gezondheid van de lever.
* SanaSleep om een diepere, meer herstellende slaap te bevorderen.

AANVULLENDE TIPS

* Meer kauwen: speeksel zorgt voor een betere spijsvertering.
* Vermijd stressvolle situaties. Stress heeft de neiging om problemen enorm te verergeren.
* Stop met roken: hypnose kan helpen.
* Vermijd chemische medicijnen, indien mogelijk: ontstekingsremmend, antibioticum, enz.
* Vaak irriteren ze de darm. Bevorder natuurlijke ontstekingsremmers.
* Krijg genoeg slaap.
* Zorg zoveel mogelijk voor je levensstijl
* Heb een gebalanceerd dieet

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.